Dance Day with The Vanaver Caravan.

Välkomna till en dag i dansens tecken, tillsammans med den amerikanska dans- och musikgruppen The Vanaver Caravan.  Vi, Kören Mozaik arrangerar den här dansdagen för att dansintresserade i hela länet skall få möjlighet att ta del av Vanaver Caravans fantastiska dansglädje och kunskap.

The Vanaver Caravan kommer från New York State och består denna gång av tio personer, sex dansare och fyra musiker. De har turnerat runt om i världen i olika konstellationer och med olika föreställningar. Vanaver Caravan håller också ofta workshops i dans för alla åldrar hemma i USA och utomlands.  Till Sverige och Östersund kommer Vanaver Caravan för att delta i kören Mozaiks föreställning den 4 februari 2012 och skall sedan göra en skolturné i länet under veckan som följer, i Estrad Norrs regi. Gruppen ger också några egna föreställningar 11-12 februari, även dessa i Estrad Norrs regi.

Anmälan till olika workshops görs genom att skicka ett e-mail till dansdagen@gmail.com, med information om namn, telefonnummer, numret på aktuella workshops, om du vill ha lunch/fika och ev specialkost. Om det finns utrymme kan du anmäla och betala direkt på plats, men för att vara säker på att få vara med så anmäl dig gärna i förväg!

Anmälan är bindande när betalning av deltagaravgiften på 150 kronor per workshop kommit in på Mozaiks pg 381405-0. Lunch 75 kr, fika ca 40 kr betalas på plats. Ange att det gäller dansdagen samt ange namn. Tyvärr är återbetalning av deltagaravgift vid återbud inte möjlig.

Sista dag för anmälan är den 31 januari 2012, men anmäl gärna tidigare.